loteri
  • April 14, 2021

Bermimpi Memenangi Loteri

Memenangi Loteri!

Memenangi loteri nampaknya merupakan impian yang paling biasa yang kita semua kongsikan. Berapa kali anda bertanya kepada  XE88 rakan atau ahli keluarga anda apa yang akan mereka lakukan sekiranya memenangi loteri? Berapa banyak daripada mereka yang bertanya kepada anda? Berapa kerapkah itu menjadi olok-olok di sekitar ruang rehat di tempat kerja, di carpool ke dan dari pejabat, atau hanya perbincangan kecil untuk meluangkan masa?

Walaupun ia boleh menjadi perbincangan kecil, kita semua tahu betapa besarnya perkara itu. Kita semua telah merancang untuk berjaga-jaga, atau mengingati impian kita yang kita kongsi semasa melakukan dagu dengan rakan, rakan sekerja dan keluarga. Kita semua mempunyai visi mengenai percutian impian, rumah besar, kereta mahal, perhiasan, berhenti kerja dan / atau memulakan perniagaan kita sendiri. Menyiapkan dana kuliah untuk anak-anak kita, menyumbangkan wang untuk tujuan kebajikan yang kita sayangi hanyalah beberapa idea yang kita semua kongsi.
Sudah tentu anda harus bermain untuk berpeluang untuk menang dan peraturan umum sepertinya adalah “semakin banyak anda bermain semakin banyak peluang anda untuk menang”. Sangat menarik bahawa kita yang bermain loteri mungkin mempunyai anggaran rumah tangga, tetapi tidak mempunyai elaun perjudian di mana sahaja. Kemungkinan besar kita tidak menganggapnya sebagai perjudian. Berapa banyak daripada kita yang benar-benar menyisihkan sejumlah wang yang akan diperuntukkan khas untuk loteri? Berapa banyak daripada kita yang mengatakan … “ok saya akan membelanjakan $ 5 dolar seminggu untuk penggaru dari kedai tempatan saya, dan $ 10 seminggu dalam talian di laman web kegemaran saya”?

Kita semua tahu bahawa kita mungkin membuangnya tetapi entah bagaimana menghapusnya sebagai pelaburan yang suatu hari nanti kemungkinan akan berpihak kepada kita, dan akan membuahkan hasil. Kemungkinan besar kita melakukannya untuk keseronokan yang singkat apabila tiba masanya untuk undian. “Adakah kita akan atau tidak akan menjadi jutawan minggu ini”?

Sebilangan orang telah berjaya dan berjaya! Beberapa lagi mempunyai sedikit keberuntungan di sana-sini dan nampaknya sekurang-kurangnya mengalami impak, membayar untuk mingguan mereka “adakah mereka akan menjadi jutawan minggu ini atau tidak”? Malah ada yang mendakwa bahawa nasib tidak ada kaitan dengan itu dan semuanya ada pada sistem, seperti bermain kad.

Tidak ada kekurangan sistem dalam talian yang mendakwa bahawa sistem pemenang itu hanya menunggu kita, tetapi adakah kebenarannya? Maksud saya, bermain nombor tertentu setiap minggu hanya kerana ia adalah hari lahir seseorang atau nombor plat, dan lain-lain adalah keberuntungan. Mencuba memilih nombor berdasarkan beberapa jenis algoritma atau corak urutan sepertinya mempunyai kelebihan yang lebih tinggi, dengan syarat “sistem” sebenarnya menahan air. Sebilangan besar daripadanya jelas merupakan penipuan … yang menuntut untuk menjamin jackpot besar! Namun ada beberapa yang tampaknya mengambil pendekatan yang lebih realistik untuk memasarkan produk mereka. Tuntutan seperti, meningkatkan peluang anda untuk menang, kemenangan yang lebih kecil lebih kerap, dan ya malah kaedah untuk memberikan pendapatan bulanan yang tetap.

Sekiranya anda harus memilih untuk mencubanya, pastikan tuntutan mereka nampaknya tidak realistik sejak awal. Sekiranya mereka ada kebaikan, mereka akan datang dengan jaminan wang dikembalikan, biasanya dalam 60 hari pembelian.

Adakah layak mempertaruhkan elaun loteri satu atau dua bulan untuk mencuba salah satu sistem ini? Itulah soalan yang hanya anda tahu jawapannya, tetapi kami tahu loteri itu sendiri tidak disertakan dengan jaminan wang dikembalikan.

admin

E-mail : lynankei@gmail.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*